tiistai 19. huhtikuuta 2016

Sanomattakin selvää

..että blogi on elänyt hiljaiseloa viime aikoina.


Ylppäreiden jälkeen on ollut jokseenkin saamaton olo. Pääsykokeisiin pitäisi lukea, mutta motivatio ei läheskään kurkottele pilviä sisäänpääsy mahdollisuuden olemattomuudesta johtuen. Töitä pitäisi etsiä ja seuraavaa vuotta suunnitella. Olen haaveillut salaa ja ei niin salaa Australiaan matkustamisesta muutamaksi kuukaudeksi ennen jouluna alkavaa valmennuskurssia lääkikseen, mutta matkakassan pohjalla on vain ja ainoastaan yksi homehtunut viisi senttinen. Katsotaan minne tuulet vie, vai vievätkö mihinkään? Passissa lukee tosiaan toisena kansalaisuutena Australia, joten eiköhän nokka sinne tulevaisuudessa osoita, vaikka haave ei just-heti-nyt toteutuisikaan.

Kimin kanssa on mennyt älyttömän hyvin ja mummelilla on ollut kevät virtaa havaittavissa. Kimi taas osoitti kultaisen luonteensa muutama viikko sitten, kun Milja oli vierailulla ja päädyimme piiritetyiksi karanneiden hevosten keskelle. Ei moni hevonen pysyisi käsissä toisen hevosen loikkiessa vapaana juosten kilpaa auton varashälyttimen kanssa. Episodi sai Kimsun sisäisen villihevosen heräämään ja oli oikein mukava ratsastaa sen jälkeen. Harmillisesti kamerasta loppui akku ja tarkennus ei pelittänyt, joten ratsastuksesta on todistusaineistona vain muutama videopätkä. Viime kooste oli ravityöskentelystä, joten vaihtelun vuoksi tällä kertaa video matskua laukasta. heh taitaa olla eka kerta, kun kehtaan laittaa kunnon videota kyseisestä askellajista.. Kimi tuntui hyvältä valmennuksen jälkeen. Vähän hidas avuille ja väsyi nopeasti, mutta muuten ei yhtään huono. On se vaan niin ♥
Riiviöiden ajatustenjuoksusta ja sielunelämästä saatte kuulla lähipäivinä ikiomassa postauksessa. Seuraavalla kerralla fiiliskin on keväisempi. Pysykää kuulolla!

Huom! Kannattaa katsoa video HD laatuisena.
linkki videoon


Postauksen kuvat © Paavo Parkima & video ©Milja 

5 kommenttia: